پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 37 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
1
روش های نگهداری مواد غذایی
بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم بوده است
ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد
آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.
اهداف نگهداری :
از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل و از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک
ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین
2
روش حرارتی
در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد.
3
استریلیزاسیون :
از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو سازی و محصولات لبنی زیاد استفاده می شود.
پاستوریزاسیون :
این روش که توسط پاستور کشف گردید و تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است یک فرایند حرارتی نسبتا ملایم است که معمولا در حرارتی کمتر از 100 درجه سانتیگراد صورت می گیرد . امروزه محصولات غذایی بسیاری مانند تخم مرغ ، شیر ، بستنی و دیگر مواد به این طریق نگهداری می شوند. مشکل اصلی در این روش عدم نفوذ حرارت به درون موادغذایی و امکان وجود برخی میکروب های بیماریزا در آن می باشد، به همین دلیل زمان مصرف اینگونه موادغذایی طولانی نبوده و باید در یخچال نگهداری شوند.
4
سایر محصولات :
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی ...
پاورپوینت روشهای ارزیابی وزن شاخصهاپاورپوینت روشهای ارزیابی وزن شاخصها...
کارآموزی شرکت کامپیوتری شرکت کامپیوتری یکتا 14 صکارآموزی شرکت کامپیوتری ...
کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر 27 صکارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و...
موضوع مقاله اهمیت آمار در پزشکیwordموضوع مقاله اهمیت آمار در پزشکیword...
پاورپوینت روشهای جدید مانیتورینگ جنین روشهای جدید مانیتورینگ جنینپاورپوینت روشهای جدید مانیتورینگ جنین روشهای...
کارآموزی شرکت داده پردازی ایران 21 صکارآموزی شرکت داده پردازی ایران 21...
کارآموزی شرکت تولید اجاق گاز 22 صکارآموزی شرکت تولید اجاق گاز...
پاورپوینت درصد روغن در موم و ویسکوزیتهپاورپوینت درصد روغن در موم...
کارآموزی شرکت ایران خودرو 50 صکارآموزی شرکت ایران خودرو 50...
پاورپوینت درآمد عمومیپاورپوینت درآمد عمومی...
پستهپسته...
پاورپوینت دراکونکولوس مدی نن سیسپاورپوینت دراکونکولوس مدی نن...
کارآموزی شرکت SKK یکی از معتبرترین تولید کنندگان پوششهای ساختمانی 32 صکارآموزی شرکت SKK یکی از...
پروژه گلخانه موزپروژه گلخانه موز...
پاورپوینت دارو درمانی و گیاهان داروییپاورپوینت دارو درمانی و...
پروژه گلخانه مورپروژه گلخانه مور...
پروژه گاوداریپروژه گاوداری...
پاورپوینت در زمینه استقرار نظام پیشنهادهاپاورپوینت در زمینه...
موضوع مقاله چند درصد از دانش آموزان سال اول دبیرستان مدرسه اهل البیت تصمیم دارند در رشته ی ریاضی_فیزیک تحصیل کنندwordموضوع مقاله چند...
پروژه خربزه و خرج کرد آنپروژه خربزه و خرج کرد...
پاورپوینت خودکشیپاورپوینت خودکشی...
پروژه تعاونی کشاورزیپروژه تعاونی کشاورزی...
پروژه تعاونی کشاورزیپروژه تعاونی کشاورزی...
پاورپوینت خواب و بیدارینوم و یقظهپاورپوینت خواب و بیدارینوم و...
کارآموزی شرکت صنعتی هنکل 30 صکارآموزی شرکت صنعتی هنکل...
پرورش ماهیپرورش ماهی...
کارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی شیبه 47 صکارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی...
پرورش ماهی قزل آلاپرورش ماهی قزل...
پاورپوینت خواص رئولوژیکی کرهپاورپوینت خواص رئولوژیکی کره...
کارآموزی شرکت تولیدی بافت آزادی 166 صکارآموزی شرکت تولیدی بافت...
کارآموزی شبکه های کامپیوتری 9 صکارآموزی شبکه های کامپیوتری...
جنگلجنگل...
کارآموزی سیکل پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان 33 صکارآموزی سیکل پرورش ماهی قزل آلای...
پاورپوینت خلاصه مصوبات شورای سیاستگذاریپاورپوینت خلاصه مصوبات...
جنگلداری در مناطق خشکجنگلداری در مناطق خشک...
کارآموزی ساختمان 40 صکارآموزی ساختمان ...
کارآموزی ساخت و تولید 72 صکارآموزی ساخت و تولید 72 ص...
جنگل طلای سبزجنگل طلای سبز...
جذب فسفر توسط گیاهانجذب فسفر توسط گیاهان...
موضوع مقاله آمار ، دموکراسی و توسعه wordموضوع مقاله آمار...
جذب آب توسط ریشه در گیاهانجذب آب توسط ریشه در گیاهان...
پاورپوینت خلاصة تفسیر فیض الرحمنپاورپوینت خلاصة تفسیر فیض الرحمن...
جایگاه دامجایگاه دام...
پاورپوینت خستگی Fatigueپاورپوینت خستگی Fatigue...
تکثیر غیر جنسی در رابطه با اصلاح با جهشتکثیر غیر جنسی در رابطه با...
تکنولوژی آبیاریتکنولوژی آبیاری...
پاورپوینت خطا CRCپاورپوینت خطا CRC...
مبانی نظری تکنولوژی آموزشیتحقیق در مورد سازمان بهزیستی و تامین اجتماعی
پاورپوینت جزوه آموزشی کاربران رایانه
مقاله در مورد مقاومت مصالح
پاورپوینت اسلاید های درس مستند سازی
پاورپوینت اسلاید آموزشی درس روانشناسی سلامت
پاورپوینت استفاده کارآمد از ویندوز XP2 کامپیوتر 100 اسلاید
پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن 30 اسلاید
پاورپوینت استفاده کارآمد از ویندوز XP2 کامپیوتر 100 اسلاید
پاورپوینت استفاده از سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) در تصمیم گیری
تحقیق در مورد عدالت کیفری کودکان
تحقیق در مورد هلال احمر
مقاله در مورد اصول و مفروضات حسابداری
تحقیق در مورد وضعیت سلامت روان
مقاله در مورد حقوق تجارت
مقاله در مورد GFCI
تحقیق در مورد سازمان بهزیستی و تامین اجتماعی
تحقیق در مورد وضعیت حقوقی دریای خزر
مقاله در مورد زبان مدلینگ (یا UML)
تحقیق در مورد افتراء و نشر اکاذیب و تفاوت آنها
تحقیق در مورد اصطکاک
تحقیق در مورد ابعاد رهبری در مدیریت کتابخانه
مقاله در مورد plcهای omron
تحقیق در مورد سازگاری و تداخل الکترو مغناطیسی
پاورپوینت بیماری ایدز
پاورپوینت اقتصاد کاربردی برای مدیران
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز 23 اسلاید
پاورپوینت روش حریصانه (greedy)
پاورپوینت روش های جستجو در شبکه های Peer to peer 29 اسلاید
کلمات کلیدی :های نگهداری مواد استفاده قرار گرفته مورد استفاده قرار نگهداری مواد غذایی نگهداری مواد غذایی این روش بین بردن نگهداری مواد مورد استفاده های نگهداری های بیماریزا نگهداری استفاده حرارت حرارتی موادغذایی غذایی
- ۹۶/۰۹/۰۶