rtdaily

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد ‌دپارتمان میوه گاری علمی 7 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 7 صفحه


قسمتی از متن .doc :

‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA

پسته

نام علمی و مقدمه : P.U.L تنها گونه از میان 11 جنس پسته است که تولید دانه های خوراکی می نماید ـ ملیت آن آسیای غربی و صغیر بوده و گونه های وحشی آن نیز موجود می باشد در نواحی گرم و خشک این نواحی پسته معرفی شده به اروپا در دوره کلیسا (ابتدای مسیحیت ) سرویس اکتشافات گیاهی USDA معرفی کننده پسته بود به امریکا در سال 1890 و پسته معرفی شده به کالیفرنیا در 1904 در ایستگاه شناخت گیاهان چیکو .

درخت پسته درختی دو پایه است بنابراین باغستان های پسته بایستی شامل درصد مناسبی از نر و ماده باشند ( 1: 8 در باغستان های قدیمی و حتی نسبت 1/25 در باغستان های جوان مطابق گفته کال سن 1995) .

در حال حاضر در صنعت کالیفرنیا نسبت یک نر به یک ماده اعمال می شود که در آن نر موجودی ذره بینی است گر چه موجودات ذره بینی غیر از (peters) نیز آزمون شده اند. اعتماد داشتن صرفاً روی موجودات ذره بینی و صرف همه پتانسیل روی آن ممکن است مصیبتی برای صنعت باشد در هنگام مواجهه با آلودگی ها و بیماریها ـ و تلاشها برای ارزیابی گونه هایی از موجودات مناسب و گسترش موجودات ذره بینی جدید راهی است که پارفیت آنرا در 1995 میلادی امتحان نموده است لازم بذکر است که تعدادی عامل محدود کننده نیز در عمل وجود دارند از جمله ساقه های زیر زمینی بطور مثال ورتیکولوم تولرانت انیتی جریما غلبه یافت به دو نوع پسته اتلانتیکا و انیتی جریما بطور فزاینده ای وقتی دو نوع پسته فوق الذکر در کالیفرنیا کشت شده بود ( گزارش از کروگر و فرگوسن ) مسئله اصلی در مورد پسته برای پسته کاران تمایل شدید بعلت گونه های کم هزینه می باشد .

شاخصه های مرغوبیت و محدودیت ها :

در تقسیم بندی پسته از میان آن دسته ای که در گروه تجاری دسته بندی شده اند یک جنبه اصلی آن است که فاقد آلودگی باشند این نه تنها در جلا و شفافیت پسته نقش مهمی دارد بلکه شاخصه مهمی است در گسترش عوامل آلوده کننده و ظهور حشرات موذی قبل از به بار نشستن محصول ( توضیحات بیشتر در قسمتهای دیگر همچنین شرح زیر) . معیار مرغوبیت دانه شامل بافتی پر چین و سفت که (اثر فیدبکی منفی با خشک کردن غیر کافی بعد از جمع آوری یا ذخیره بمدت زیاد دارد ) ، شیرینی ، طعم و مزه روغنی و فاقد رانسید شدن (تندی روغن) می باشد (کاور 1982) .

دانه ها محتوای روغن فراوان هستند (حدود 5/4 وزن) و نیز پروتئین فراوان حدود 30 % کل وزن ملکولی قند بکار رفته در دانه ها حدود 4ـ3 % است و قندهایی از قبیل فروکتوز و گلوکز اولیه قندهای تبدیل شونده حدود 10 درصد کل قند را تشکیل می دهند

شاخصه های بلوغ از لحاظ باغبانی

دانه پسته جزو دانه های آلویی (شفتی) محسوب می شود شامل یک اگزوکارپ سخت که مزوکارپ آبدار (گوشتی) را در میان گرفته علیرغم سفتی اگزوکارپ نسبتاً نازک است و در واقع پوشاننده قسمت خوراکی میوه است . ایده آل ترین موقع برداشت محصول موقعی است که تجمعی از چربی و قند داخل هسته وجود دارد که این کاملاً در تطابق با زمان دو نیم نشده است پوسته دو نیم شده قابل مشاهده نیست بدلیل اینکه پوشش گوشتی مزوکاپ پوسته دانه را می پوشاند هر چند علایم بلوغ می تواند مشاهده شود و در تغییر رنگ اگزوکارپ که سبز است وقتی دانه نابالغ است و سپس برنگ قرمز و یا عاجی در می آید در زمان رسیدن کامل فعالیت در ناحیه بریده شده بین دانه ها و تیره پشت است (معیار کاهش قابل اندازه گیری قدرت جابجایی میوه است ) همچنین نشان دهنده نوع بلوغ است . در زمان بلوغ کامل دانه با پوسته اش بیرون می زند از پوسته وقتی فشار وارد آمده بوسیله انگشت میانی و شست اعمال شود در قسمت انتهایی پوسته (فرگوسن 1995) ـ دانه ها در حالت بلوغ کامل طبقه بندی و نمره گذاری می شوند با همیاری که قبلاً شرح آن رفت که تجمع کاملی از چربی و قندهای ساده است .

برداشت محصول نبایستی به تأخیر بیفتد از زمان بلوغ چون باعث افزایش زیان خواهد شد توسط آفت هایی مثل کرم نارنجی ، پرندگان ، قارچها (مخصوصاً اسپروژیلاس فلایووس ) و نیز تغییرات آب و هوایی ناشی از فصل مثل باد و باران اگر چه تاخیر برداشت می تواند منتهی شود به جلای پوسته چون ترکیبات فعلی تجزیه می شوند (ترکیبات فنل بوفور در بافتهای پوسته یافت می شوند) . وقتی دانه های برداشت شده درجه بندی شده و رطوبت نسبی معادل 50 ـ 40 درصد دارند . درختان تکان داده می شوند توسط دست برای درختان جوان و روش مکانیکی برای درختان بالغ و دانه های ریخته می شوند روی پارچه های غیر قابل نفوذ تا از تماس با خاک و آلودگیهای احتمالی جلوگیری بعمل آید ـ تاخیر بین انبار کردن و دیگر فروریها بایستی بحداقل برسد چون این مشکلات حادتری را باعث خواهد شد که از طریق تجزیه پوسته آلودگی به دیگر بافتهای پوسته سرایت می کند . مسائلی که از یک تاخیر در جمع آوری محصول ایجاد می شود و در مراحل پوست کردن و خشک کردن آن می تواند کاهش یابد در صورتیکه دمای نگهداری صفر درجه باشد و در 70% RH< در صورتیکه از پوسته آلودگی نداشته باشد. در طی فرآیند جدا سازی پوسته برگها و سایر مواد اضافی توسط جریان بار قوی حذف می شوند سپس در داخل تانکی غوطه ور می شوند و عمل خشک کردن تا رسیدن به رطوبت 7-5 درصد ادامه می یابد اکثر جاهای بزرگ اکنون استفاده می کنند از روش دو مرحله ای که طی آن در مرحله اول با حرکت هوای داغ و رطوبت به 13-12 درصد رسیده و در مرحله دوم طی زمان 48-24 ساعت دمای 49 درجه سانتیگراد اعمال می شود (فرگوسن 1995) .

درجه بندی ـ اندازه و بسته بندی :

درجات بر اساس میوه ، درجه خشکی ، عدم حضور مواد خارجی و جداسازی آلودگیهای ایجاد شده توسط حشرات و کپک درجه بندی می شوند ـ برای محصول پوسته دار معیار درجه بندی اضافی بایستی بدون حضور قطعات پوسته ، پوسته های فاقد پیچ خوردگی و سایر مواد اضافی چسبیده به پوسته و بدون حضور پسته های بدون مغز و خالی باشد این تعاریف بطور مفصل تحت Email:http …… بصورت کامل بحث شده اند.

پوسته های لکه دار و آلوده باعث شکستن پوسته در قسمت ترک خورده شده و نهایتاً بدو نیم می شود و همین زمینه ساز آلودگی های ایجاد شده توسط حشرات و کپکها می شود ، پیرسون و گروهی دیگر در سال های 1999 ـ 1996 بشرح در مورد سیستم های ماشینی مشاهده گر پرداخته اند که ممکن است مفید بنظر برسد در صورت دانه در مرحله بخار دادن بطوریکه در نهایت محصول کاهش آلودگی کمتری از خود نشان می دهد به ترک همزمان در پوسته معمولاً باعث چسبیدن از محل نفوذ آب یا هوا می شود عدم حضور رخنه بافتی بین دو قسمت مشتق شده پریکارپ هسته مانع از این می شود که پوسته رخنه دار بدون شکاف پوسته ای سخت بنظر برسد دچار بیماری و آفت است

شرایط ذخیره مطلوب :

پس از فرآیند خشک شدن (طبق بالا) دانه ها در دمای 20 درجه می توانند قرار بگیرند با (RH=65-70 % ) تا مدت یکسال پسته کمتر مستعد رانسید شدن است (رانسید شدن فرایندی است که طی آن اکسیداسیون اسیدهای چرب چند تایی غیر اشباع صورت می گیرد ) نسبت بادام و خصوصاً گردوی امریکایی و نارگیل ـ اقلام ذکر شده حاوی چربی فراوان هستند اما نارگیل و گردو مقادیر وافری از PUFA شکل روغن نسبت به پسته موجود می باشد .

دیدگاههای کنترل هوا :

در شرایط مساعد وقتی دمای هوا حدود 20 درجه است ذخیره تحت شرایط Co2









سایر محصولات :
تحقیق در مورد ‌دپارتمان میوه گاری علمی 7 ص

تحقیق در مورد ‌دپارتمان...

مقاله حسابداری پرداخت دستمزد با فرمت ورد word

مقاله حسابداری پرداخت دستمزد با...

دانلود کارورزی به شیوه پژوهش روایتی مشکل جمعی..

دانلود کارورزی به...

نانو تکنولوژی

نانو تکنولوژی...

تحقیق در مورد گاو

تحقیق در مورد گاو...

میکروسکوپ

میکروسکوپ...

کاستوم ریکاوری twrp برای سامسونگ j710f

کاستوم ریکاوری twrp برای سامسونگ j710f...

دانلود پاورپوینت جامع وکامل درباره What is Psychology

دانلود پاورپوینت جامع وکامل...

میکروسکوپ فاز کنتراست

میکروسکوپ فاز کنتراست...

تحقیق در مورد گام های نو در مرجعیت شیعه

تحقیق در مورد گام های نو در...

میکروسکوپهای فلورسانت

میکروسکوپهای فلورسانت...

تحقیق در مورد کودکان بی هویت و آینده 18 ص

تحقیق در مورد کودکان بی هویت و...

اجتماعی چهارم جهت های جغرافیایی درس ششم.؛

اجتماعی چهارم جهت های جغرافیایی درس...

میکروسکوپ الکترونی

میکروسکوپ الکترونی...

مقاله تاثیر عوامل خانوادگی در بزهکاری نوجوانان با فرمت ورد word

مقاله تاثیر عوامل...

تحقیق در مورد کیوی

تحقیق در مورد کیوی...

میکروسکوپ الکترونی 2

میکروسکوپ الکترونی 2...

تحقیق در مورد کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی 25 ص

تحقیق در مورد کنسرو سازی یا استریلیزاسیون...

طراحی تکلیف یادگیری علوم تربیتی گرایش پیش دبستانی و دبستان.؛

طراحی تکلیف یادگیری علوم...

موشک

موشک...

تحقیق در مورد کمپرسور

تحقیق در مورد کمپرسور...

دانلود گزارش کارورزی 4 درس پژو هی..

دانلود گزارش کارورزی 4...

موشک

موشک...

کارورزی۳ کنش پژوهی علوم تربیتی گرایش پیگزارش کارورزی5 مسئله یابی و گزارش کارورزی6 توصیف ساعت تدریس معلم.؛ش دبستانی ودبستانی.؛

کارورزی۳ کنش پژوهی علوم...

تحقیق در مورد کمباین ها 22 ص

تحقیق در مورد...

مواد پرتوزا و تابش های هسته ای

مواد پرتوزا و...

دانلود پاورپوینت جامع وکامل درباره آناتومی بدن انسان

دانلود پاورپوینت جامع وکامل...

دانلود کارورزی 3 آموزش زبان وادبیات فارسی..

دانلود کارورزی 3 آموزش...

تحقیق در مورد کلروز زردی در افراهای رشد کرده در مزرعه

تحقیق در مورد کلروز...

منظومه شمسی 2

منظومه شمسی 2...

تحقیق در مورد کلاچ و ترمز

تحقیق در مورد کلاچ و ترمز...

مهندسی فیزیک پلاسما

مهندسی فیزیک پلاسما...

دانلود کارورزی سه، کنش پژوهی..

دانلود کارورزی سه، کنش...

تحقیق در مورد کشتی کج 23 ص

تحقیق در مورد...

منابع انرژی باد توربین

منابع انرژی باد...

دانلود گزارش کارآموزی در اداره ثبت احوالword

دانلود گزارش کارآموزی...

تحقیق در مورد کشاورزی

تحقیق در مورد کشاورزی...

منظومه شمسی

منظومه شمسی...

تحقیق در مورد کشاورزی تهران

تحقیق در مورد کشاورزی ...

منابع انرژی

منابع انرژی...

تحقیق در مورد کامیوتر در زندگی روزمره

تحقیق در مورد کامیوتر در...

مقاومت و الکتریسیته ساکن

مقاومت و الکتریسیته...

تحقیق در مورد کرم کبد گوسفند

تحقیق در مورد کرم کبد گوسفند...

ملاحظات عمومی دربارة تشعشع

ملاحظات عمومی دربارة تشعشع...

تحقیق در مورد کارتهای هوشمند 16 ص

تحقیق در مورد کارتهای هوشمند...

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان انگلیسی..

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان...

دانلود پاورپوینت جامع وکامل درباره آموزش بهداشت روان برای دانشجویان

دانلود پاورپوینت جامع...

مکانیک در فیزیک

مکانیک در فیزیک...

تحقیق در مورد کوددهی

تحقیق در مورد کوددهی...

مقاومت و الکتریسیته ساکن 2

مقاومت و الکتریسیته ساکن...

دانلود دیوان کامل مختومقلی فراغی (+دکلمه)
توضیحات بیشتر - دانلود
تحقیق در مورد شیمی نظری
تحقیق در مورد شیمی آنتروپی
تحقیق در مورد شیمی سبز چیست؟
تحقیق در مورد شیمی تجزیه
تحقیق در مورد شوینده‌ها و محیط زیست
پاورپوینت آموزش بخیه
پاورپوینت مدیریت ریسک
دانلود دیوان کامل مختومقلی فراغی (+دکلمه)
پاورپوینت مبانی ترویج و آموزش کشاورزی
پاورپوینت امر به معروف و نهى از منکر در قرآن
پاورپوینت آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
پاورپوینت آموزش به بیماران سرطانی

کلمات کلیدی :سایر مواد اضافی میوه گاری علمی ‌دپارمان میوه گاری مورد ‌دپارمان میوه ذره بینی درجه بندی دانه های شده اند خشک کردن رانسید شدن محصول آلودگی موجودا برداش کالیفرنیا مرحله اگزوکارپ
  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی